Мениджърът на Челси Франк Лампард записа своя неофициален треньорски дебют

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард записа своя неофициален треньорски дебют
Коментари Харесай

Ерата на Лампард в Челси започна с реми

Мениджърът на Челси Франк Лампард записа своя всекидневен треньорски дебют отпред на тима, на който отдаде 13 години като футболист. „ Сините” от Лондон приключиха 1:1 против ирландския Бохемиънс в първия мач под управлението на някогашния британски национал.

Нападателят Миши Батшуай изведе Челси напред в резултата след единствено 8 минути игра. За ирландците изравнителният гол означи каращият проби Ерик Молой. 26-годишният ирландец се разписа в 89-ата минута, с цел да фиксира крайния резултат.

Самият Лампард не отдаде огромно значение на изхода от срещата, като съобщи, че главният приоритет за него е бил да ревизира физическото положение на всеки от наличните играчи. „ Имам способ на работа, който може да бъде уморителен за играчите и искахме да подходим напряко. Сега желая да ги изпотя, тъй като точно по тази причина е предсезонната подготовка”, съобщи 41-годишният експерт след срещата.

„ Трябва да напънем, тъй като желаеме да забележим кондиция и активност в нашата игра. Доволен съм освен от метода, по който вършеха работата си на процедура, само че и от държанието и отношението. Отдавна не бяхме играли дружно и това ни беше първият мач, тъй че имаше известно напрежение. Отделно от това натоварваме съществено момчетата”, добави Лампард.

Челси започва сезона си във Висшата лига на 11 август, когато гостува против Манчестър Юнайтед на „ Олд Трафорд”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР