Мениджърът на Челси Франк Лампард потвърди, че полузащитникът Жоржиньо е

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард потвърди, че полузащитникът Жоржиньо е
Коментари Харесай

Лампард потвърди: Жоржиньо е втори капитан на Челси

Мениджърът на Челси Франк Лампард удостовери, че полузащитникът Жоржиньо е със статут на втори капитан в тима. Това значи, че бразилецът с италиански паспорт ще поеме лентата, в случай че титулярят Сесар Аспиликуета е възпрепятстван под каквато и да е форма.

Лампард стимулира ролята на 27-годишния състезател с неговото наличие в съблекалнята, както и въздействието му в и отвън терена. Напомняме, че Жоржиньо кара своя втори сезон в Англия, откакто дойде предишното лято от Наполи по избор на предходния управител Маурицио Сари.

„ Да, Жоржиньо е нашият вицекапитан сега. Аспиликуета е капитанът, а това беше ясно при започване на сезона. Неговите професионализъм и кариера приказват сами по себе си”, съобщи Лампард.

„ Жоржиньо, аз не спирам да приказвам за него, е темперамент и човек, който тласка колектива. Това е явно на терена. Ситуацията е такава сега.”

За мнозина решението е забавно, защото Жоржиньо към момента има компликации да се оправя в връзката на британски. От много време футболистът посещава езикови курсове, с цел да усъвършенства позицията си в тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР