Мениджърът на Челси Франк Лампард отново защити младия си играч

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард отново защити младия си играч
Коментари Харесай

Лампард е отвратен от така наречения фен на Челси, обиждал Ейбрахам

Мениджърът на Челси Франк Лампард още веднъж отбрани младия си състезател Тами Ейбрахам, който пропусна решаващата пета дузпа за своя отбор в мача против Ливърпул за Суперкупата на Европа. След дуела 21-годишният нападател стана обект на расистки обиди в обществените мрежи.

" Тами е доста отчаян. И кой не би бил? Отвратен съм от този по този начин наименуван почитател на Челси. Тами самичък ме помоли да извърши петата дузпа, тъй като искаше да се изправи пред всички в тази значима вечер, когато целият свят гледаше. Миг по-късно някой е седнал зад клавиатурата или телефона и е написал най-отвратителното нещо. Не знам по какъв начин може да се разрешава това. Нещо би трябвало да се направи. Бесен съм.

Тами постоянно желае да вкарва голове и това е едно от нещата, които доста одобрявам в него. Той има апетит за голове - желае да вкарва на тренировки, на дребни малки врати, по време на упражненията за пукотевица. Същевременно би трябвало да бъде спокоен. Винаги желае да бъде в позиция, в която може да вкара. Това е показателно за неговия темперамент - той в никакъв случай не се крие ", съобщи Лампард.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР