Мениджърът на Челси Франк Лампард не остана никак доволен след

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард не остана никак доволен след
Коментари Харесай

Лампард бесен: Посочи виновниците за хикса с Уест Бромич

Мениджърът на Челси Франк Лампард не остана по никакъв начин удовлетворен след равенството 3:3 на неговия отбор при гостуването на Уест Бромич в среща от 3-тия кръг на Висшата лига.

" Сините " изоставаха с 0:3 след единствено половин час игра, след няколко груби неточности в отбраната на отбора. Все отново, с голове на Мейсън Маунт, Калъм Хъдсън-Одой и Тами Ейбрахам, момчетата на Лампард съумяха да спасят единия пункт.

Легендата на клуба и сегашен ментор обаче съобщи, че това са по-скоро две изгубени точки и че Тиаго Силва и Маркос Алонсо би трябвало да се научат от грешките си.

" Това са две изгубени точки и това не е проявление на пренебрежение към Уест Бром. Мога да похваля характера на тима, само че нямаше потребност да се вкарваме в сходна обстановка изначално. Страдахме от отявлени неточности ", стартира мениджърът.

" При първия гол Алонсо почиства топката в центъра на терена, при вторият Тиаго Силва прави отявлена неточност, той си знае. При третия Маркос си изпуска индивида на корнер. Може да вършим колкото желаете срещи с тима, само че до момента в който такива неточности съществуват, постоянно ще си слагаме тежка задача ", приключи разочарованият Лампард.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР