Мениджърът на Челси Франк Лампард коментира, че ако клубът привлече

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард коментира, че ако клубът привлече
Коментари Харесай

Лампард: Евентуални трансфери няма да се отразят на младите ни играчи

Мениджърът на Челси Франк Лампард разяснява, че в случай че клубът притегли нови футболисти през януари, това няма да се отрази на развиването на младите играчи. Вчера лондончани си осигуриха класиране на осминафиналите в Шампионската лига.

" Сините " се показват чудесно и в шампионата, макар че през лятото продадоха Еден Азар на Реал Мадрид и нямаха право да притеглят нови играчи заради наказване, което бе отстранено и от януари те още веднъж могат да притеглят футболисти. Лампард даде късмет на доста млади играчи и те оправдаха доверието. Той обаче е подготвен да укрепи отбора през зимния трансферен прозорец.

" През лятото загубихме Еден Азар, който беше огромна част от вкарването и основаването на головете ни предишния сезон и годината преди този момент. Намерихме способи да сме конкуретноспособни и без него. Показваме това в шампионата и Шампионската лига. Но гледайки напред, можем ли да се подобрим? В нахлуване, да увеличим конкуренцията, да бъдем по-ефективни? Ще помислим по какъв начин да създадем това ", разяснява Лампард.

Lampard on where #Chelsea need to strengthen: " The transfer window will be a bit fluid and there will be discussions about where we can strengthen. We lost a lot of goals and creativity with Eden [Hazard]. We need more competition in those creative areas. " #CFC pic.twitter.com/cAO8Agq2b3
— The Blues (@TheBlues___) December 10, 2019
Попитан дали привличането на нови играчи може да се отрази на развиването на младите футболисти в отбора, наставникът отговори: " Не, това изобщо не е терзание, тъй като те ще бъдат част от тима и отсега нататък. Аз имам вяра в качествата на младите ни играчи. Искам да се развиват, само че желая и да подобрим състава. Това ще бъде напарвено с концепция какво имаме и къде можем да се подобрим ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР