Мениджърът на Челси Франк Лампард имаше повод да бъде разочарован

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард имаше повод да бъде разочарован
Коментари Харесай

Лампард след антирекорда: Челси беше по-добрият тим

Мениджърът на Челси Франк Лампард имаше мотив да бъде отчаян след 1:2 против Ливърпул вкъщи в 6-ия кръг на Висшата лига. Бившият британски национал акцентира на превъзходството над „ червените”, което неговият отбор имаше през втората част, и си пожела в идващите срещи системата за видеоповторения (ВАР) да бъде по-благосклонна към неговия отбор.

Поражението против мърсисайдци означаваше, че в първите четири следващи семейства на „ Стамфорд Бридж” Челси остава без победа под управлението на Лампард – 2 ремита (срещу Лестър и Шефилд Юнайтед) и 2 загуби (срещу Ливърпул и Валенсия). За последно това се беше случвало на Боби Кембъл (3 ремита, 1 загуба) през далечната 1988 година.

„ Сините” несъмнено имат учредения да мислят, че можех да вземат освен това, защото при резултат 1:0 в интерес на Ливърпул попадение на Сесар Аспиликуета беше анулирано след използването на ВАР, а в края на мача Миши Батшуай и Мейсън Маунт направиха огромни пропуски. „ Откъм показване ние бяхме по-добрия тим. Имахме повече сила в играта си, показахме темперамент и дух. Точно затова в края почитателите ни приветстваха. Нека използваме това и занапред”, съобщи Лампард.

„ Отмененият гол? Мисля, че към този момент би трябвало да има няколко сходни отсъждания в тази изгода. Но можете да видите, че Мейсън Маунт е в лека засада.”

„ Трябва да го приемем. Малко е тъжно поради насладата и момента, само че в случай че желаеме правилни отсъждания, това е ситуацията. Атмосферата измежду почитателите се промени, на терена – също. Бяхме леко обезкуражени, до момента в който Ливърпул получиха подтик. Към оня миг заслужаваме да изравним резултат.”

„ Липсата на победи вкъщи е нещо, което желаеме да променим. Вярвам, че ще го сторим, в случай че продължим да играем по този начин. Реалността е, че млади момчета се вляха в тима. Загубихме две от „ деветките”, с които разполагахме през предишния сезон и не можем да променим това.”

„ Хората могат и да настояват, че трансферната възбрана е неприятно нещо за Челси и в кратковременен проект е по този начин, несъмнено, само че в случай че отправим визия към по-далечното бъдеще с момчета като Томори, Маунт, Ейбрахам, то това може да се окаже добре за нас. В кратковременен проект обаче ветото може да докара до неща, каквито се случиха днес”, приключи Лампард.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР