Мениджърът на Челси Франк Лампард бе доволен от своите футболисти

...
Мениджърът на Челси Франк Лампард бе доволен от своите футболисти
Коментари Харесай

Лампард: Мисля, че Абрамович е доволен от победата в родината му

Мениджърът на Челси Франк Лампард бе удовлетворен от своите футболисти при успеха с 4:0 над Краснодар като посетител в Шампионската лига.

" Краснодар е мощен тим и заслужава почитание. Затрудниха ни с пресата си. Знаех, че Абрамович ще участва на мача. Не се видяхме преди дуела, само че помощниците ми са говорили с него. Мисля, че е останал удовлетворен от успеха в родината му ", съобщи Лампард.

" Избрахме допустимо най-хубавия състав за този мач. Зиеш беше изцяло подготвен, Хъдсън-Одой дочака шанса си, а и Пулишич се показа на високо равнище. Дузпата на Жоржиньо? Статистиката демонстрира, че той се оправя добре с дузпите. Един или два пропуща не значат нищо ", сподели Лампард.

" Много съм удовлетворен от играта ни в отбрана. Не допуснахме гол, което беше значимо. Никога не съм се съмнявал в качествата на Антонио Рюдигер. Разполагаме с задоволително футболисти в тази зона и няма по какъв начин всички да са на терена по едно и също време. Зиеш стартира в стартовия състав за първи път от март насам и игра чудесно. Всичко, което виждам от него на тренировките, ме убеждава, че сме се сдобили с извънредно мощно попълнение ", добави някогашният британски национал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР