Мениджърът на Челси Антонио Конте смята, че тимът му не

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте смята, че тимът му не
Коментари Харесай

Конте не вярва, че "Челси" ще защити титлата си

Мениджърът на " Челси " Антонио Конте счита, че отборът му не може да отбрани купата си във Висшата лига. Италианецът приказва преди днешния конфликт с " Бърнли " от първия кръг и не скри разочарованието си от трансферната политика на клуба.

" Аз изцяло разбирам за какво експертите не слагат " Челси " преди всичко измежду любимците за продобиване на купата. През предишния сезон беше същото, никой не вярваше, че ще спечелим Висшата лига, само че в този момент разликата е, че аз съм склонен с тези хора ", сподели Конте.

Италианецът не е удовлетворен, че имаше малко средства, за прехвърляния, а широчината в състава му е много дребна. През предишния сезон Конте се оправи с едвам 14-15 души, само че през тази акция сините се завръщат в Шампионската лига.

" В моята кариера постоянно съм работил под доста огромно напрежение, тъй че в този момент разлика няма. Важно е по какъв начин се справяш с него – от време на време би трябвало да си сериозен, различен път да подходиш с усмивка ", добави мениджърът на " Челси ".

Сините привлякоха Тимуе Бакайоко и Антонио Рюдигер като заместници на напусналите Неманя Матич и Джон Тери, както и Алваро Мората, пристигнал от " Реал " (Мадрид).

Според медиите на Острова обаче Конте желае най-малко още един нападател и двама нови футболисти за фланговете, които да засилят конкуренцията на " Стамфорд бридж ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР