Мениджърът на Челси Антонио Конте смята, че неговите отношения с

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте смята, че неговите отношения с
Коментари Харесай

Конте: Уважавам работа на Моуриньо, би трябвало и той да уважава моята

Мениджърът на Челси Антонио Конте счита, че неговите връзки с Жозе Моуриньо не са значими и те би трябвало да се изчерпат с взаимно почитание сред двамата експерти. През октомври 2016 Специалния упрекна своя сътрудник, че се е опитал да унизи него и неговите футболисти, празнувайки бурно четвъртия гол за Челси при успеха с 4:0 над Юнайтед. След това двамата няколко пъти влизаха в борба към тъчлинията.

" Моите взаимоотношения с Моуриньо не са значими. Имам почитание към специалността. Той е мой противник и след дуела ще продължи да бъде подобен. Уважавам неговата работа... би трябвало и той да почита моята.

Юнайтед е мощен тим, физически. Много мъчно се играе против такива отбори. Трябва да бъдем доста деликатни. Ние се приготвяме по верния метод. Мачове против Сити, Юнайтед, Арсенал, Ливърпул и Тотнъм постоянно са огромни. Мисля, че подобен вид срещи би трябвало да вълнуват играчите поради фантастичната атмосфера и обстоятелството, че тези дуели се гледат от хора по целия свят ", съобщи Конте.

Италианецът разяснява и формата на водача Манчестър Сити и борбата за купата в Премиър лийг: " Сега има един огромен проблем за всички тимове, които се борят за купата. Той е Манчестър Сити. Ако те продължат по този метод, ще бъде доста мъчно някой различен да се бори за първото място. Честно казано, не знам дали ще не престават по този начин. Засега нещата се развиват фантастично за тях ".

Конте добави, че на следващия ден ще реши дали Н'Голо Канте, който получи травма в квалификацията сред България и Франция и от този момент не е играл, ще вземе присъединяване в неделното дерби.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР