Мениджърът на Челси Антонио Конте се изказа много ласкаво за

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте се изказа много ласкаво за
Коментари Харесай

Конте преди Ман Сити: Те са фантастични, но сега е момента да спечелим мястото си в ШЛ

Мениджърът на Челси Антонио Конте се изрече доста ласкаво за своя противник в дербито на Висшата лига тази седмица Манчестър Сити. “Сините” от Лондон гостуват на “Етихад” в неделя от 18 часа българско време.

“Смятам, че би трябвало да отдадем в действителност големи възторженостти на това, което те вършат през този сезон, това е едно фантастично показване. Много е мъчно да намериш недостатъци в този отбор. Справят се чудесно, а наподобява като че ли и връзките сред клуба и мениджъра са отлични, а това ти дава независимост да работиш”, съобщи Конте.
Chelsea manager Antonio Conte calls on club to 'show ambition' and avoid being left behind by Man City https://t.co/L7gJxUPYLD
— MailOnline Sport (@MailSport) March 2, 2018

Италианецът съобщи, че отборът му би трябвало да покаже подготвеност за здрава борба и това е един от моментите през сезона, когато може да “спечели” мястото си в Шампионската лига, откакто сега се намира на петата позиция и изостава на две точки от заветното четвърто място, където се е настанил Тотнъм.

“За нас това е момента, в който би трябвало да опитаме да спечелим нашето място в Шампионската лига, само че това няма да е по никакъв начин елементарно. Има доста мощни тимове, би трябвало да сме подготвени за здрава борба, с цел да сме в Шампионската лига и през идната година. Ще би трябвало да намерим слабите места на съперника, а те не са доста, и да ги използваме. Най-важното е да намерим салдото в нашата игра, с цел да можем да спечелим сходно дерби”, съобщи Конте.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР