Мениджърът на Челси Антонио Конте разкри любопитна своя теория за

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте разкри любопитна своя теория за
Коментари Харесай

Конте: Има глупав и интелигентен начин за уволнение

Мениджърът на Челси Антонио Конте разкри любопитна своя доктрина за уволненията на треньорите и посъветва шефовете на клуба по какъв начин да вземат решение проблемите.

„ Сините” станаха първенци под управлението на италианския експерт предишния сезон, само че през сегашния се показват разочароващо и заемат пета позиция във краткотрайното класиране, изоставайки на 22 точки от водача Манчестър Сити. Поради тази причина Конте е умишлен за уволняване, само че към този момент резервира поста си, написа "Блиц ".

"Ако задържиш един треньор, то тогава ще го задържиш не поради това, което е направил през предишния сезон, а тъй като имаш доверие в него и вярваш, че той е верният човек. В Англия не е по никакъв начин просто да спечелиш нещо. Бих споделил даже, че е пъклен комплицирано. По метода, по който са тук нещата и по мои персонални усещания излиза наяве, че даже и да спечелиш нещо, то тогава шефовете могат да бъдат недоволни от работата ти ", показа Конте.

"В този случай можеш да се разделиш с треньора. В същото време можеш да му гласуваш доверие и даже нещата да не вървят толкоз добре да се работи в дълготраен проект. Има два метода да уволниш един треньор - малоумен и образован. Това е мнението ми. Уважавам управителните фактори на клуба и в случай че решат да ме уволнят, то тогава значи не са удовлетворени от моята работа ", добави италианският експерт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР