Мениджърът на Челси Антонио Конте, противно на очакванията, изрази надежда

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте, противно на очакванията, изрази надежда
Коментари Харесай

Конте: Искам Иниеста да играе, той е гений

Мениджърът на Челси Антонио Конте, обратно на упованията, изрази вяра капитанът на Барселона Андрес Иниеста да е на линия за идния реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Италианският експерт даже съпостави гениалния халф с именития футболист Андреа Пирло.

"Не знам дали на следващия ден Иниеста ще играе, само че в този вид мачове е вярно да се изправиш против най-хубавите играчи и да не се надяваш, че някой от тях ще липсва ", сподели Конте.

Фабрегас: Фактът, че играем против Барса, ме стимулира още повече

"Уважавам ужасно доста Андрес Иниеста. Също по този начин и Жерар Пике, Серхио Бускетс и други от играчите с голям гений. Иниеста е талант във футбола. Бих могъл да го сравня с Андреа Пирло ", добави той.

"Мисля, че в първия мач играхме добре. Когато играеш против един от най-хубавите тимове в света, в случай че искаш да спечелиш, би трябвало да си съвършен. В първия мач успяхме да го създадем, само че по-късно допуснахме неточност и си платихме. Финалният резултат от първия дуел дава преимущество на Барселона. Ние обаче познаваме философията им. Те желаят да играят тяхната си ирга, да бележат и да завоюват мача ", разяснява още италианският ментор.

Челси се насочва към Донарума, в случай че загуби Куртоа

"Трябва да сме съсредоточени във всеки един миг. Утре ще страдаме, както всеки един отбор, който се е изправял против Барселона ", добави той.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР