Мениджърът на Челси Антонио Конте предупреди своите играчи да не

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте предупреди своите играчи да не
Коментари Харесай

Конте предпазлив: Рано е да мислим за Барса

Мениджърът на Челси Антонио Конте предизвести своите играчи да не мислят за идния конфликт с Барселона в Шампионската лига, а да останат съсредоточени върху изявите си в Англия.

Днешният чоп за осминафиналите на най-комерсиалния клубен шампионат отреди лондончани да се изправят точно против водача в испанската Ла Лига.

„ Мисля, че реакцията ни след жребия би трябвало да е по-скоро положителна. Това е по този начин, тъй като сме наясно, че на тази фаза от шампионата би трябвало да си подготвен да срещнеш всеки един тим. В този случай – би трябвало да сме подготвени да се надигнем против Барселона ", разяснява жребия Конте.

„ Нашият фокус би трябвало да остане главно върху Висшата лига, където да продължим битката за място в топ 4. Това би трябвало да е основната ни цел сега. Когато наближат мачовете ни в Европа, ще стартираме да мислим за Барселона. Трябва да сме наясно, че играем в доста тежко състезание, в което във всяка среща би трябвало да даваш всичко от себе си. В противоположен случай рискуваш да не завършиш сезона по най-хубавия метод “, съобщи още мениджърът на „ сините “. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР