Мениджърът на Челси Антонио Конте очаква предстоящия сезон във Висшата

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте очаква предстоящия сезон във Висшата
Коментари Харесай

Конте: Висшата лига е най-силната в света, това ще е най-трудният сезон в кариерата ми

Мениджърът на Челси Антонио Конте чака идния сезон във Висшата лига ще бъде най-тежкият в неговата кариера, защото би трябвало да приготви тима си за отбрана на купата в изключителна конкуренция. Конте ще поведе сините в своя втори сезон и ще се опита да дублира купата на отбора за първи път от 2006-а година насам.

Италианският експерт обаче е съществено впечатлен от тимовете, които също имат претенции- Тотнъм, Арсенал, Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити. " Има доста аргументи, които допускат, че идващият сезон ще бъде доста по-труден. Имам възприятието, че ще бъде най-трудният в моята кариера, споделя Конте пред формалната страница на Челси.

" В Англия напрежението е доста високо. Това е най-силната Лига в света, тъй като има шест равностойно мощни тимове, които са подготвени да се сборят за купата. А единствено един от тях ще завоюва. И от тези шест тима два евентуално ще пропуснат и Шампионската лига. " Ние желаеме да се борим за шампионското звание до края на сезона, само че няма да бъде елементарно. И по тази причина се надяваме, че работим по най-хубавия метод, с цел да бъдем готови до края.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР