Мениджърът на Челси Антонио Конте е оптимист, макар че отборът

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте е оптимист, макар че отборът
Коментари Харесай

Конте: Челси не се плаши от никой отбор

Мениджърът на Челси Антонио Конте е оптимист, въпреки че тимът му финишира като втори в своята група от Шампионската лига. Снощи лондончани врътнаха реми 1:1 вкъщи против Атлетико (Мадрид) и в последна сметка разрешиха Рома да окупира първата позиция в крайното класиране на групата.

"Когато преминаваш в идващия стадий на този шампионат, тогава би трябвало да си подготвен да се изправиш против най-хубавите тимове ", отсече метафизичен експертът на конференцията след мача.

"Можем да играем против Барселона, ПСЖ или пък Бешикташ, само че би трябвало да бъдем оптимално подготвени. Все отново това е най-силният шампионат в света и слаби съперници на директните елиминации няма. В същото време надали някой съперник би се радвал да се изправи против нас, уверен съм в това нещо. Смело мога да кажа, че не се опасяваме от безусловно никого ".

"Да, завършихме втори в групата, само че въпреки всичко би трябвало да бъдем щастливи, тъй като отиваме в идната фаза на шампионата, което в тази ситуация е и най-важното нещо за нас. За самия мач мога да кажа единствено, че изтървахме в действителност доста положителни голови положения и в последна сметка пропуснахме да се поздравим с успеха. Вратарят бе най-хубавият състезател на съперника ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР