Мениджърът на Челси Антонио Конте бе впечатлен от отборния дух,

...
Мениджърът на Челси Антонио Конте бе впечатлен от отборния дух,
Коментари Харесай

Конте: Имахме времето да се подготвим за Ливърпул

Мениджърът на Челси Антонио Конте бе впечатлен от отборния дух, който играчите му демонстрираха при успеха с 1:0 над Ливърпул в предпоследния 37-и кръг на Висшата лига. Трите точки резервираха напълно живи очакванията на „ сините” за домогване до топ 4, където евентуално биха могли да изместят мърсисайдци или Тотнъм.

„ Определено това е огромна победа. Мачът против Ливърпул беше наложителен за печелене. Това беше единственият ни късмет да съхраним късмет за топ 4 – като вземем трите точки”, сподели Конте след срещата.

Азар: Голяма победа, добре, че имаме исполин като Жиру

„ Постигнахме успеха и играхме добре, със страхотна отдаденост от играчите, които следваха цялостния проект, и големи старания от нападателите.”

„ Сега би трябвало да се възстановим физически и да изиграем значим дуел в сряда против Хъдърсфийлд. Трябва да сме подготвени, с цел да спечелим още веднъж трите точки, тъй като няма да е елементарно.”

Клоп: Мразя този резултат

„ Когато разполагаш с цяла седмица за работа и подготовка, това постоянно е значимо. Имахме опцията да се подготвим по верния метод за дуела против Ливърпул. Обикновено изготвяме тактически проект за всяка среща със знанието, че въпреки всичко нещата могат и да се трансформират. Днес просто играхме добре и съм доста благополучен за нашите почитатели, които заслужаваха тази победа.”

„ Ролята на Оливие Жиру? Говорим си за национал на страната си, който разполага с грамаден опит и страховит темперамент. Важно е да имаме състезател с опит като неговия, тъй като сме млад състав без доста сходни фигури”, добави Конте.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР