Мениджърът на Брентфорд Томас Франк разкри как обаждане до приятеля

...
Мениджърът на Брентфорд Томас Франк разкри как обаждане до приятеля
Коментари Харесай

Мениджърът на Брентфорд разкри как Ериксен е преминал в тима

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк разкри по какъв начин позвъняване до приятеля му Кристиан Ериксен е довело да прехвърлянето на датския национал в клуба от Висшата лига.

29-годишният халф подписа контракт до края на годината. През декември той разтрогна с Интер, защото разпоредбите в Италия не разрешават на футболисти с дефибрилатор да играят в Серия А.

"В средата на декември му се обадих. Казах: "Какво става, Кристиан? Искаш ли да дойдеш в Брентфорд? ", описа Франк. Той има отлични връзки с Ериксен от дълги години, откакто работи с него като треньор на отбора до 17 години на Дания.

Наставникът описа и по какъв начин е видял обстановката предишното лято, когато Ериксен падна на терена по време на дуела с Финландия на Евро 2020:

"Вечеряхме и се подготвяхме за огромния мач на Дания. Много ясно си припомням, че когато видях обстановката, знаех, че нещо не е наред, от метода, по който падна. Настръхвам, когато приказвам за това. Работил съм с половината от тима на Дания. Познавам всички в отбора по един или различен метод. Селекционерът Каспер Хюмланд ми е непосредствен другар, имам другари в треньорския щаб. Така че беше доста прочувствено. Бях шокиран ", показа Томас Франк.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР