Мениджърът на Брентфорд Томас Франк е уверен, че има много

...
Мениджърът на Брентфорд Томас Франк е уверен, че има много
Коментари Харесай

Брентфорд ще направи всичко, за да задържи Ериксен

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк е убеден, че има доста положителни шансове тимът да задържи своя амулет и плеймейкър Кристиан Ериксен и след края на сезона. Клубът ще направи всичко допустимо за това.

Датският национал Ериксен, който се нуждаеше от животоспасяваща интервенция на терена предишния юни по време на финалите на Европейското състезание в мача против Финландия, се завърна в игра за Брентфорд, откакто подписа кратковременен контракт през януари.

30-годишният халф завърши контракта си с Интер през декември, защото нямаше право да играе в Серия А с пейсмейкър на сърцето. Британските медии го свързват със завръщане в някогашния му тим Тотнъм, в Нюкасъл или Манчестър Юнайтед, само че съгласно Франк не би трябвало да се подценява и Брентфорд.

"Винаги съм позитивно надъхан ", сподели мениджърът пред "Би Би Си ".

"Непрестанно имам вяра, че имаме доста положителни шансове да го задържим. Знам, че е благополучен тук, любува се на футбола. Това е решение, което ще бъде взето в края на сезона ", добави Франк.

Той похвали и почитателите на Манчестър Юнайтед, които приветстваха Ериксен, в моментите, в които той изпълняваше корнери на "Олд Трафорд " при загубата на тима му с 0:3.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР