Мениджърът на Борислав Велев - Васко Алексеев - публикува във

...
Мениджърът на Борислав Велев - Васко Алексеев - публикува във
Коментари Харесай

Мениджърът на Рой прие ултиматума на Саруханян, но с условия

Мениджърът на Борислав Велев - Васко Алексеев - разгласява във “Фейсбук ” позицията си по отношение на ултиматума на Григор Саруханян до понеделник да бъде реализирана сделка за борбата на двамата боксьори.

Както е известно, двете страни към момента не са се разбрали за дата и място на възможното събитие (както и за организатор), а през вчерашния ден се развихри несъгласие за равнопоставеността на изискванията.

Ето какво е написал Алексеев във “Фейсбук ”:

“Ултиматиума за извънредно решение от наша страна в понеделник не е добре премислен и е припрян ход. Аз към момента не знам какви са финансовите условия за нас, само че знам какви са тези на Григор. Затова взехме решение да приемем при равни условия и за двете страни. Знам, че Григор се е договорил добре за себе си и това ни удовлетворява и нас, а и по този начин е най-справедливо. Искаме да получим обективни и равни условия.

Приемаме мач 8 рунда по 3 минути, удостоверяваме при равни условия за двете страни във всяко едно отношение. Ако уредникът на 2-ри юни не може да ни предложи равни условия или заради някаква причина не желае, то тогава има други искащи уредници да създадат срещата. Не знам какво може да спре Велев да провокира Григор във всяко свое изявление даже и след понеделник. Още през вчерашния ден Probox Promotion изяви предпочитание да направи организация, а също по този начин има и други разновидности.

Организатор: Максфайт;

Дата – 2 юни;

Място – Пловдив;

Рундове – 8х3;

Ръкавици – 10 унции персонални и по совствен избор след утвърждение от БПБС;

Категория с предел до 76.2 кг. суперсредна ”, написа Алексеев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР