Мениджърът на боксовата ни звезда Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев,

...
Мениджърът на боксовата ни звезда Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев,
Коментари Харесай

Мениджърът на Кобрата пред Sky Sports: Чака ни страховит сблъсък с Джошуа, но Тайсън Фюри е човекът

Мениджърът на боксовата ни звезда Кубрат Пулев - Ивайло Гоцев, се надява традицията Кобрата да се оправя с английски противници да продължи и в борбата за купата на IBF в тежка категория против притежаващия я сега Антъни Джошуа. Гоцев счита, че Тайсън Фюри " е индивидът " в тази категория и има вяра, че Кубрат има силите да стигне до мач против него. За да се случи това, несъмнено, първо би трябвало да бъде извоювана " войната " против Джошуа.

" С Кубрат имаме малко история с британците в тежка категория. Отупал е няколко ", показа пред Sky Sports мениджърът на Пулев. " Дерек Чисора имаше огромна уста и той му я затвори. Това беше ужасно, а след това би един различен Фюри, успеха против дребния братовчед (Хюи Фюри - б.р.) също беше положително достижение. Това беше боят, който разреши на Кубрат да се класира като кандидат №1 на Джошуа - още един английски първенец, тъй че тук имаме известна връзка. Кубрат против Обединеното кралство, това ми харесва ", сподели още Гоцев.

" Нека първо се оправим с Джошуа. Нека по-добрият победи и тогава ще забележим какви са вариантите с Тайсън Фюри. Така или другояче всички пътища водят до Тайсън Фюри. Мога да кажа това, тъй като мисля, че той е посочил, че е един от най-върховните противници, дори евентуално най-върховният. Той е индивидът. Би било ужасно да се надигнем против двамата английски първенци, един след различен, нали? ", добави мениджърът на Кобрата.

 Ивайло Гоцев, Дейзи Ланг и Йосиф Панов-Пепелянката на посетители в @@@

" Наглсата му е, че отиваме на война. За да отидеш на война се желае огромна подготовка, знаем какъв е залогът. Това е единственият му късмет да стъпи на върха и да стане първият и единствен първенец в тежка категория за нашата страна и тази част от света. За него това е доста вълнуващо време и той прави всичко по силите си, с цел да се приготви оптимално добре за борбата. Това ще бъде застрашителен конфликт. Те са еднообразно високи, еднообразно мощни физически и остава да забележим кой е по-добрият боксьор, по-добрият войник в тази епоха. Това, което мога да кажа е, че Кубрат ще съставлява огромно предизвикателство за Джошуа ", приключи Гоцев.

В същото време промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, удостовери пред Sky Sports, че до края на годината звездата ще има единствено една отбрана на купата си - против Пулев, като разяснява и въпроса за мястото на конфликта.

" Продължаваме да сме фокусирани върху това дуелът да бъде във Англия. Примирили сме се и с това, че Ей Джей ще има единствено една борба тази година. По-рано концепцията беше да създадем мача в средата на август, с цел да можем да имаме дуел и през декември. Заради потребността от добра подготовка и величината на неговите шоута, Ей Джей ще се боксира единствено един път през 2020 ", сподели Хърн.

" Надяваме се публиката да се завърне сред септември и декември в Обединеното кралство. Има и късмет това да не се случи и в случай че стане по този начин, ще преместим мача другаде. С нас се свързаха от Близкия Изток, Китай и Хърватия с оферти да провеждат мача. Искаме да създадем всичко допустимо дуелът да бъде във Англия, само че това може и да не е допустимо. Искаме да приключим със отбраната, с цел да се насочим идната година към борбата за обединената купа ", сподели още Хърн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР