Мениджърът на бе много доволен от своите играчи след равенството

...
Мениджърът на бе много доволен от своите играчи след равенството
Коментари Харесай

Гуардиола: Заслужавахме да победим

Мениджърът на бе доста удовлетворен от своите играчи след равенството 0:0 с. Този резултат подсигурява първото място на " Гражданите " в група " С ". Специалистът въпреки всичко счита, че отборът му е заслужавал да завоюва този дуел.

" Гарантирахме си първото място, играхме за победа, играхме необикновено добре. Не допуснахме даже един корнер, противникът не насочи даже един прецизен удар. Говорим за Порто, който наедно с е най-хубавият тим в Португалия и е доста мощен физически. Ние се справихме доста, доста добре. За страдание не успямхе да отбележим, въпреки че имахме шансове, изключително от статични положения. Всички играчи бяха фантастични, като стартираме с Еду и приключим с Фил ", съобщи Гуардиола.

" Играхме за победа и заслужавахме да я реализираме, само че във футбола " заслужавам " е подправена дума. Диктувахме всичко на терена. Ударите ни може и да не попадаха в задачата, само че ние не спирахме да опитваме. Трудно е да победиш тим, който се брани със седем-осем играчи в наказателното си поле ", добави експертът.

Шампионска Лига 5 кръг, вторник 1 декември  Порто 0:0краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР