Mениджърът на българския национален отбор по волейбол Стефан Чолаков изнендващо

...
Mениджърът на българския национален отбор по волейбол Стефан Чолаков изнендващо
Коментари Харесай

Стефан Чолаков е освободен от длъжността мениджър на българския национален отбор по волейбол

Mениджърът на българския народен тим по волейбол Стефан Чолаков изнендващо е бил освободен от поста си, оповестява ежедневникът " Тема Спорт ". Слуховете са, че Евгени Иванов - Пушката ще заеме значимия пост за за олимпийската подготовка в Берлин през януари.
 Владо Николов пред ТОПСПОРТ: В ръководството на българския волейбол бяха позволени две съществени неточности
Владо Николов пред ТОПСПОРТ: В ръководството на българския волейбол бяха позволени две съществени неточности

" Не, аз не съм един от тримата претенденти за президентския пост "

Причината за смяната обаче остава неразбираема. Една от главните версии за решението е обвързвана с работата на Чолаков в Левски при президента на сините Владимир Николов, който е една от главните фигури в Инициативния комитет, оповестил се за промени в родния волейбол.

Самият Чолаков призна, че никой от федерацията не се е свързал с него, с цел да му заяви новината. Той показа, че решението не е на база работата му, а е по-скоро политическо такова в резултат на последните събития към централата.

" От месец и половина работя по организацията на олимпийската подготовка, съвсем всичко е направено, напреднали сме доста дружно със Силвано Пранди, тъй че не виждам повода да е обвързвана с работата ми. Жалко е, че по този метод се случват нещата. Аз съм към този момент шест години част от този тим, бях при Камило Плачи и Пламен Константинов и за мен това е политическо решение.

Не виждам друга причина. Доколкото знам, това е решение на Лазаров, подбудено от протичащото се в последните две седмици и това, че аз работя в Левски през годината. С Данчо Лазаров даже се чухме и обсъдихме подготовката, само че не е имало такива индикации, тъй че след началото на тази акция очевидно нещо се е трансформирало. Ако имаха нещо срещу работата ми, можеха да ми кажат след европейското състезание, че ще търсят заместител. Не го направиха, а го вършат в този момент... Аз работата съм си я приключил, само че очевидно търсят проблемите не там, където съществуват. Жалко е, само че това е ситуацията ", разяснява пред " Тема Спорт " Стефан Чолаков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР