Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард не остана очарован от

...
Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард не остана очарован от
Коментари Харесай

Джерард отговори на Сака: Това е контактен спорт, трябва да свиква

Мениджърът на Астън Вила Стивън Джерард не остана удивен от мненията на крилото на Арсенал Букайо Сака следва дуела сред двата отбора. 20-годишното крило означи единственото попадение в срещата за успеха на “артилеристите ” при тяхната победа над бирмингамци през уикенда, а след срещата той изясни, че е изискал от съдията “малко повече отбрана, когато играчите на съперника се пробват да ме ритат ”.
 Арсенал предлага нов контракт и усъвършенствани условия на Сака Арсенал предлага нов контракт и усъвършенствани условия на Сака
“Наистина ли е споделил, че сме били прекомерно твърди? Да не би те да не са направили никакви нарушавания през днешния ден? Чуйте, това е част от играта. Последният път, когато ревизирах, това към момента бе контактен спорт. Смятам, че конфликтите са разрешени, единоборствата са разрешени, както и експанзията. Той е добър състезател, голям гений и аз го одобрявам. Но не считам, че има защо да се оплаква. Това е футболът. Аз седнал съм тук и болтовете в бедрата ми скърцат. Имам 16 интервенции, сега даже не мога да вляза във фитнеса. Всичко това е част от футбола в Англия и той би трябвало бързо да го схвана ”, съобщи някогашният капитан на Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР