Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че Месут Йозил все

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери заяви, че Месут Йозил все
Коментари Харесай

Емери отправи послание към Йозил

Мениджърът на Арсенал Унай Емери съобщи, че Месут Йозил към момента е основна част от състава на "топчиите " и че птборът се нуждае от неговите качества, с цел да се бори за реализиране на задачите си през този сезон.

Йозил не беше разполагаем за последните два дуела на Арсенал против Бърнли и Ливърпул заради разнообразни аргументи, само че се чака да подготвен за огромното севернолондонско дерби в неделя. Независимо от слуховете, че Йозил може да бъде продаден преди затварянето на европейския трансферен прозорец, Емери сподели, че германецът може да е извънредно скъпо оръжие.

"Месут Йозил ни е необходим - първоначално е нужно той да тренира постоянно и да е разполагаем за всеки дуел. Миналата седмица, да вземем за пример, той не беше на 100% и по тази причина не мо беше и в състава против Ливърпул. Тази седмица той е доста по-добре в кондиционно отношение и се надяваме, че ще продължи по същия метод ", показа испанецът.

"Той ни е нужен, тъй като привнася нещо друго в нашия тим. Това е доста скъпо, защото ни дава в допълнение многообразие за избор на тактика и опция за продобиване на разнообразни мачове. Неговото качество ни е нужно ".

"Ние сме тук да му помогнем с каквото можем и по-късно да чакаме, че ще е подготвен за подготовка и за дуелите ", приключи Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР