Мениджърът на Арсенал Унай Емери сподели за срещата си с

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери сподели за срещата си с
Коментари Харесай

Емери: Искам да направя Арсенал по-конкурентен

Мениджърът на Арсенал Унай Емери показа за срещата си с някогашния ментор на " артилеристите " Арсен Венгер. 47-годишният експерт описа и за измененията в клуба и изрази вяра, че тимът ще се движи във възходяща линия.

" Срещнах се с Арсен Венгер един път. Уважавам го доста, само че без значение от това какъв брой информация ми даде, наложи се да върша промени. Казах на играчите, че започваме от нулата. Дори и в този момент, четири месеца по-късно, им споделям, че сме в самото начало.

Преди Венгер да пристигна в Арсенал, те са реализирали победи с резултат от 1:0 и са разчитали на отбранителния жанр. С Арсен те станаха атакуващ тим. Отборът съумя да реализира съвършеното комбиниране в интервала на " непобедимите ".

С течение на времето се обърна повече внимание на техниката и играта в офанзивата, до момента в който защитната конструкция се загуби. Искам да съчетавам тези два съставния елемент и да направя отбора по-конкурентен. Арсенал падна. Трябваше да го спрем и да стартираме да го изправяме ", сподели Емери./gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР