Мениджърът на Арсенал Унай Емери смята, че пропускът на Никола

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери смята, че пропускът на Никола
Коментари Харесай

Емери: Пропускът на Пепе реши мача с Шефилд Ю

Мениджърът на Арсенал Унай Емери счита, че пропускът на Никола Пепе през първото полувреме е спомогнал задоволително на Шефилд Юнайтед да завоюва мача с 1:0 . 72-милионната покупка на „ артилеристите” от Лил пропусна да означи след съвършено центриране на Сеад Колашинац, когато резултатът бе 0:0 и бе оставен самичък против Дийн Хендерсън.

„ Остриетата” взеха превес след 30 минути игра, откакто Лис Мусе засече откланяне на топката с глава след корнер и на процедура донесе успеха за новака.

„ Това бе основен миг за нас. Шефилд е тим в Премиър лийг, който е позволил по-малко голове от Ливърпул – седем на брой”, разяснява Емери. „ Ако те вкараха първи гол, знаехме, че щяха да се затворят, а това го умеят доста добре. Показаха го и през второто полувреме. Не е елементарно да създадеш шансове против тях, само че мисля, че контролирахме много по-добре топката. Заслужавахме повече и не мисля, че трябваше да губим, само че приветствам Шефилд и почитателите му за успеха”, разяснява Емери на брифинга след мача.

Испанецът упрекна и рефера Майк Дийн за решението му да не даде дузпа за „ топчиите”, когато Джон Игън задържа за фланелката Сократис при ъглов удар. „ Това бе чиста дузпа. Мисля, че беше ясно. После пристигна и шанса на Пепе”.

„ Допуснахме повече корнери от нужното, а те желаеха тъкмо това. Ние получихме повече ъглови удари, което е добре, само че не се възползвахме”, приключи Унай Емери.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР