Мениджърът на Арсенал Унай Емери призна, че може да се

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери призна, че може да се
Коментари Харесай

Емери ще търси защитник през януари

Мениджърът на Арсенал Унай Емери призна, че може да се наложи да потърси нов централен бранител през януари. Лондончани имат съществени проблеми с контузени в тази зона и може да се окажат единствено с един здрав защитник в лицето на Лоран Косиелни за срещата със Саутхамптън. Това ще е самобитно завръщане на 33-годишния французин, който също бе отвън игра поради контузия в ахилеса от месец май насам.

В момента в лазарета на Арсенал са Шкодран Мустафи, Роб Холдинг и Константинос Мавропанос. Сократис Папастатопулос пък е осъден за дуела със “Светците”.

“Ако можем да притеглим един състезател, който да ни помогне в центъра на отбраната, ще е отлично. Трансферниат прозорец не е елементарен. Косиелни се завръща и това е добре за тима. Ще изчакаме да забележим и по какъв начин се възвръща Мавропанос, тъй като той също може да ни помогне. Друг вид е да играем с трима в отбрана и да използваме Начо Монреал и Стефан Лихтщайнер на тази позиция. Аз обаче избирам да имам характерен централен защитник”, съобщи Емери.

Смята се, че измежду разновидностите пред наставника са Гари Кейхил от Челси и Ерик Байи от Манчестър Юнайтед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР