Мениджърът на Арсенал Унай Емери отрече слуховете, че вратарят на

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери отрече слуховете, че вратарят на
Коментари Харесай

Емери отрече за Кейлор Навас

Мениджърът на Арсенал Унай Емери отхвърли слуховете, че вратарят на Реал Мадрид Кейлор Навас е трансферна цел на клуба през зимата. 32-годишният костарикански национал е спряган за прекосяване в Северен Лондон, откакто пристигналият от Челси Тибо Куртоа към този момент се утвърди на вратарския пост в настоящия троент европейски клубен първенец.

Арсенал притегли през миналото лято Бернд Лено за сумата от 22 млн. паунда и германецът измести титуляря Петър Чех под рамката на вратата на,,артилеристите “. 26-годишният Лено впечатли с изявите си на няколко пъти, само че някои от решенията му на терена костваха точки на Арсенал, в това число в дуела против Саутхемптън, когато стражът излезе неразчетено при третия гол на,,светците “.

Емери изрично отхвърли опцията Навас да дойде на,,Емирейтс “.,,Невъзможно. Никога не сме обсъждали опцията да притеглим нов вратар, тъй като сме щастливи от тримата, с които разполагаме сега. Не сме говорили за Кейлор Навас “, разяснява испанският експерт. Арсенал играе с Блекпул в третия кръг на ФА Къп в събота вечер, като се чака Чех да застане на врата. Освен него,,топчиите “ ще създадат още няколко промени в стартовия си състав, имайки поради сгъстения декемврийски цикъл и травмите в отбора.

Вероятно Аарън Рамзи ще стартира като титуляр, откакто се разписа като запаса при триумфа с 4:1 в лондонското дерби с Фулъм. Уелският национал съвсем несъмнено ще напусне клуба през лятото, откакто не се стигна до единодушие за нов контракт, а актуалният му договор изтича през лятото. 28-годишният футболист е свързван с трансфер в Ювентус и Байерн Мюнхен. Емери има вяра, че Рамзи ще остане в Арсенал до края на сезона и няма да напуща тима през зимния трансферен прозорец, като прикани своя състезател да остане фокусиран и да помогне на тима, до момента в който е част от състава. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР