Мениджърът на Арсенал Унай Емери остана доволен от успеха с

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери остана доволен от успеха с
Коментари Харесай

Емери: Играчите изпълниха плана

Мениджърът на Арсенал Унай Емери остана удовлетворен от триумфа с 3:0 над БАТЕ (Борисов) в реванша от 1/16-финалите в Лига Европа. “Артилеристите” бяха изгубили с 0:1 първата среща и нямаха право на нова неточност, само че съгласно наставника, играчите му са изпълнили идеално проекта за мача.

“Трябваше да вземем защитни ограничения, тъй като един гол щеше да върне противника в мача. Нашето обръщение беше: в случай че отбележим гол, продължаваме напред, в случай че вкараме два, продължаваме и продължаваме и продължаваме. Трябваха ни най-малко два-три гола, с цел да бъдем спокойни. Играчите извършиха проекта както би трябвало и пратиха доста топки в наказателното поле. Показахме и нужната резултатност в офанзива, която липсва в гостуванията ни”, съобщи Емери.

Испанецът разяснява и обстановката с Месут Йозил, който се завърна в стартовия състав.

“Днес той сподели какво може. Ако е разполагаем, ще играе в много мачове. Понякога ще ни би трябвало в стартовата единайсеторка, а различен път на пейката, тъй като имаме много играчи. Неговият дух бе доста висок, а също така сподели класа и потенциал да комбинира добре със своите съотборници. Смятам, че имаме потребност от всеки състезател и през днешния ден Месут сподели, че е значим за нас”, добави експертът.

Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 21 февруари  Арсенал 3:0краен резулат  БАТЕ Борисов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР