Мениджърът на Арсенал Унай Емери изчаква решението на клуба за

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери изчаква решението на клуба за
Коментари Харесай

Емери изчаква решение за бъдещето на Косиелни

Мениджърът на Арсенал Унай Емери изчаква решението на клуба за капитана Лоран Косиелни, който отхвърли да пътува с тима за предсезонното турне в Съединени американски щати, с цел да си издейства трансфер в родната Франция. 33-годишният защитник има останала 1 година от сегашния си контракт, а медиите в Англия го свързват с прекосяване в тимовете на Бордо и Олимпик Лион.

„ Говорих с него три пъти, с цел да го убедя да промени решението си, само че той реши да не пътува с нас. За мен към този момент всичко е ясно – би трябвало да продължим напред ”, съобщи испанецът на конференция след вчерашната победа с 3:0 над Колорадо Рапидс в първата лятна инспекция на „ артилеристите ”.

Емери добави, че французинът, който има над 350 мача за Арсенал, остава „ значим състезател ”. „ Сега въпросът би трябвало да се позволи сред клуба и играча. Те би трябвало да разрешат казуса в диалог. Аз очаквам решението от този диалог. Не мога да кажа повече ”, приключи баскът.

Ако Арсенал склони да пусне Косиелни да си тръгне, ще остане освен без своя капитан, само че и без централен защитник – пост, който е много проблематичен за отбора. Клубът разполага с Шкодран Мустафи, който не желае да бъде продаден само че е неоснователен, и Сократис Папастатополус от по-опитните играчи. В състава са още младите Роб Холдинг, Константинос Мавропанос и Калъм Чеймбърс. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР