Мениджърът на Арсенал Унай Емери е притеснен от дългите разстояния,

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери е притеснен от дългите разстояния,
Коментари Харесай

Емери разкри притесненията си след жребия

Мениджърът на Арсенал Унай Емери е обезпокоен от дългите дистанции, които отборът му ще би трябвало да прелети за идните си мачове в Лига Европа. Англичаните се паднаха в група с азербайджанския Карабах (около 4000 км до Баку в едната посока), с украинския Ворскла (около 2500 км до Полтава в едната посока) и португалския Спортинг (около 1600 км до Лисабон в една посока). “Всеки дуел ще включва дълго пътешестване. Особено за някои дистанцията в действителност е голямо”, съобщи Емери.

“Трябва обаче да подходим с почитание и към трите отбора. Целта ни е да стигнем доста напред в шампионата. Трябва да се подготвим добре за тези срещи и да покажем упоритост за победа”, добави испанският ментор на “топчиите”.

" Good afternoon! Hi, I am Unai Emery. How are you? We are working. "

Rule 1: Always put your phone on airplane mode during press conferences

@UnaiEmery_ pic.twitter.com/UuuB93rkP2
— Arsenal FC (@Arsenal) August 31, 2018
Емери изясни, че Месут Йозил към този момент е възобновен изцяло от болестта си, поради което пропусна мача против Уест Хам в предишния кръг. Тогава се появиха информации, че двамата са се скарали и по тази причина германецът е бил оставен отвън групата. Мениджърът обаче опроверга това. “Йозил тренира обикновено вече”, спокоен е той. Очаква се техничарят да е титуляр против Кардиф в неделя.

Емери призна още, че е забранил на футболистите си да употребяват подсладени със захар питиета. “Аз персонално доста обичам портокалов сок, само че не и подобен с добавена захар. Когато бях дребен, татко ми ме събуждаше с чаша портокалов сок. Това е най-хубавото нещо, само че когато става дума за фрешове”, безапелационен е той. Премиър лийг 4 кръг, неделя 2 септември  Кардиф Сити 15:30предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР