Мениджърът на Арсенал Унай Емери чистосърдечно призна, че се надява

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емери чистосърдечно призна, че се надява
Коментари Харесай

Унай Емери все още се отнася с търпение към трансферния прозорец

Мениджърът на Арсенал Унай Емери чистосърдечно призна, че се надява до началото на новия сезон във Висшата лига на Англия да укрепи състава си с нови футболисти.

Испанецът призна, че даже сега разполага с добър състав, само че с цел да се гонят по-високи цели, отборът има потребност от ободряване и укрепване.

" Отнасям се с самообладание към трансферния прозорец, тъй като желаеме да намерим най-верните решения и най-хубавите играчи. Някои футболисти са доста скъпи, по тази причина изчакваме своите благоприятни условия, тъй като не желаеме да прекосяваме към втората линия играчи ", сподели Емери след успеха 3:0 над Фиорентина в Интернешънъл Чемпиънс Къп.

" Ние изчакваме, а сега разполагаме с в действителност положителни момчета. Имаме доста млади футболисти, само че сме наясно, че би трябвало да подсилим тима с попълнения. Ако мога да подпиша с един, двама, трима или четирима, това ще се случи единствено в случай, че те сигурно ще подобрят нашия отбор. Само тогава ", акцентира наставникът.
 Унай Емери още веднъж не приказва на един език с шефовете в Арсенал
Емери още веднъж не приказва на един език с шефовете в Арсенал

" Първият футболист в листата ни е главната ни цел. Ако не успеем да го вземем, ще пробваме с втория "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР