Мениджърът на Арсенал Унай Емер иска да види едно по-голямо

...
Мениджърът на Арсенал Унай Емер иска да види едно по-голямо
Коментари Харесай

Емери постави предизвикателство пред играчите си

Мениджърът на Арсенал Унай Емер желае да види едно по-голямо неизменност в представянето на неговите играчи през този сезон спрямо предходната акция.

„ Топчиите “ започнаха добре сезона, откакто реализираха 2 победи в първите си два дуела от Висшата лига. След това обаче пристигна деморализиращото проваляне от Ливърпул в гостуването на „ Анфийлд “ с 1:3, което повдигна подозрения към качествата на тима да се бори за призовите места в класирането. Емери не стигна до такива крайности, само че провокира играчите си да са по-постоянни в границите на 38 дуела в лигата, както и в идващия мач против безконечния зложелател Тотнъм.

„ Завършихме единствено на точка зад Тотнъм предишния сезон, който стигна и до край в Шампионската лига. Трябва да сме реалисти и оптимисти “, разяснява Емери.

„ През предишния сезон бяхме в топ 4 през огромна част от сезона, само че загубихме точки във значимите моменти. Сега би трябвало да сме по-постоянни по време на цялата акция. Искам да демонстрираме сериозния си нрав във всички мачове, освен в специфични такива “.

„ Срещу Тотнъм излизаме за три точки, с цел да покажем, че сме конкурентни в границите на 90 минути против финалистите в Шампионска лига, както и поради смисъла на дуела за клуба и почитателите “, приключи испанският експерт.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР