Мениджърът на Арсенал отново изрази огромното си разочарование от съдийската

...
Мениджърът на Арсенал отново изрази огромното си разочарование от съдийската
Коментари Харесай

Артета за извинението от съдиите: Ще бъда доволен, ако ни върнат двете точки, но това няма да стане

Мениджърът на Арсенал още веднъж изрази голямото си отчаяние от съдийската неточност по време на дуела с Брентфорд, когато “пчеличките ” означиха попадение от засада и в последна сметка си потеглиха с точка от “Емиратс ” заради неточност на ВАР съдията.

Вчера “артилеристите ” получиха публично опрощение и самопризнание за грешката от съдийската комисия в Англия, само че испанецът съобщи на днешната си конференция, че прави оценка станалото, само че въпреки всичко ще бъде само доволенк, в случай че върнат двете отнети точки на отбора му. Утре лондончани посрещат Манчестър Сити в извънредно под напрежение конфликт по пътя за купата в Премиър лийг, защото двата тима са разделяни единствено от три точки и при триумф на “гражданите ”, те ще се изравнят с утрешния си съперник на върха,
 Хауърд Уеб събира съдиите в Премиър лийг на незабавна среща след двете груби неточности през уикенда Хауърд Уеб събира съдиите в Премиър лийг на незабавна среща след двете груби неточности през уикенда
“Завършихме предния мач гневни, тъй като това не бе просто човешка неточност, а надълбоко недоумение на работата от един човек, което е просто недопустимо. Това ни коства две точки. Оценяваме извинението и обяснението. Трябва да продължим напред. Това би трябвало да направи играчите, личния състав и почитателите по-силни и да ги накара да преодолеят трудността. Единствено бих могъл да бъда удовлетворен, в случай че ни върнат двете точки, което няма да стане. Вече нищо не може да се направи и не считаме да го употребяваме като опрощение, ” съобщи Микел Артета преди утрешния извънредно значим конфликт.

След което испанецът направи напълно къси коментара във връзка самия дуел, който следва на следващия ден от 22:00 българско време.

“След конференцията ще направя лист с наличните играчи. Утре би трябвало да имаме 15, тъй като почитателите ще са там, а те ни дават поддръжка и сила. Габриел Жезус напредва във възобновяване си. Справя се в действителност добре, прави повече, от това, което му е казано, с топка и възобновяване му върви добре, ” приключи наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР