Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че това дали ще

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета заяви, че това дали ще
Коментари Харесай

Артета: Бъдещето ми в Арсенал зависи от Лига Европа

Мениджърът на Арсенал Микел Артета съобщи, че това дали ще остане в клуба зависи от представянето на тима в Лига Европа. Днес " топчиите " гостуват на Славия Прага от 22:00 часа. Първата среща в Лондон приключи при резултат 1:1.

" Чака ни извънредно значим мач, който сме задължени да спечелим. Ако отпаднем и от този шампионат, може би просто сезонът ще завърши. Много хора разчитат на нас, почитателите се надяват, че можем да играем на край, тъй като прелестно осъзнават, че Арсенал е заплашен да не играе в Европа. Никой не желае това, сходно нещо не подхожда на толкоз огромен клуб, само че нещата са в нашите ръце ".

" Трябва да си свършим работата, да отстраним Славия и да сме крачка по-близо до огромния край. Знаете, че във финалните дуели всичко е допустимо, по тази причина първо ние би трябвало да стигнем до решаващия мач за трофея. Вярвам в тима си и зная, че ще успеем да се оправим. Убеден съм, че от представянето ни в Лига Европа доста зависи дали ще остана на работа и през новата акция. Това ще бъде определящо за управлението, с цел да вземе решение, само че както е било постоянно във футбола, резултатите ще решат моето бъдеще. Аз съм оптимист и желая да видя Арсенал на финала в Лига Европа ", сподели Артета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР