Мениджърът на Арсенал Микел Артета в получил уверение, че клубът

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета в получил уверение, че клубът
Коментари Харесай

Артета чака нови попълнения до края на прозореца

Мениджърът на Арсенал Микел Артета в получил увещание, че клубът може да притегли още три нови попълнения до края на летния трансферен прозорец. До момента лондончани похарчиха 76 милиона паунда, с цел да се подсилят с Бен Уайт, Алберт Самби Локонга и Нино Тавареш.

Артета обаче желае още един вратар, халф и нападател. Стражът на Шефилд Юнайтед Аарън Рамсдейл би трябвало да бъде притеглен за съперник на Бернд Лено. Голямата цел обаче е да бъде взет за непрекъснато халфът на Реал Мадрид Мартин Йодегор, който през предишния сезон игра чартърен на "Емиратс ". Преговорите към момента не престават, като се допуска, че Арсенал ще заплати към 30 милиона паунда за норвежеца.

Третото предпочитание е да бъде взет нов нападател, само че това ще се случи единствено в случай че преди Арсенал се радели с някой всред Александре Лаказат, Пиер-Емерик Обамеянг или Еди Нкетиа.

Арсенал към този момент продаде Джо Уилок на Нюкасъл за 25 милиона паунда, а Ектор Белерин и Вилиан евентуално също ще си тръгнат преди да затвори прозорецът. Гранит Джака към този момент преподписа и остава в клуба, макар че при започване на лятото и той бе спряган като сигурен напускаш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР