Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че вече е фокусиран

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че вече е фокусиран
Коментари Харесай

Артета: Не мога да водя 31 футболисти

Мениджърът на Арсенал Микел Артета разкри, че към този момент е фокусиран върху втората част от трансферния прозорец. До момента Сеад Колашинац и Уилиям Салиба бяха пратени чартърен, Месут Йозил приключи контракта си, а Сократис Папастатопулос също към този момент не е част от отбора.

" Малко или доста завършихме първата част от процеса. Сега се фокусираме върху втората фаза. Очевидно е, че този трансферен прозорец е доста комплициран поради подтекста, само че ние търсим благоприятни условия и ще забележим какво можем да създадем. Имаме дефицит на бекове, които играят с ляв крайник. Разбира се, знаем, че можем да използваме в тази зона Ейнсли, Букайо и Седрик ", съобщи Артета.

" Естественият избор за тази позиция е Киърън, само че можем да се приспособяваме. Оглеждаме какви са опциите. Търсим разновидности за няколко позиции. Ако можем, ще създадем нещо. В противоположен случай ще продължим с това, което имаме. Нямаше по какъв начин да останем с 31 играчи. Такъв състав не може да се менажира ", съобщи Артета.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР