Мениджърът на Арсенал Микел Артета похвали отбора си след убедителната

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета похвали отбора си след убедителната
Коментари Харесай

Артета: След първия гол стана по-лесно

Мениджърът на Арсенал Микел Артета похвали тима си след безапелационната победа с 4:0 над Евертън в отсрочен дуел от 7-ия кръг на Премиър лийг. Успехът разреши на “топчиите ” да усилят задатъка си пред Манчестър Сити на 5 точки. 

“Доволен съм от успеха и от това по какъв начин играхме след първите 25 минути. В началото на мача ни беше мъчно, тъй като Евертън е неуместен противник. След като открихме резултата, дуелът стана по-отворен. Имахме потребност от малко магия и Букайо Сака я достави. След това заиграхме по-добре и спечелихме справедливо ”, разяснява Артета. 

“Срещу Евертън в никакъв случай не можеш да си спокоен, в случай че водиш с един гол. Техният пряк жанр ги прави доста рискови. Но през второто полувреме играхме в действителност добре и можехме да вкараме даже повече попадения ”, посочи испанският експерт. 

“Радвам се, когато се представяме по този метод. Доволен съм от зрелостта в играта ни ”, добави Артета.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР