Мениджърът на Арсенал Микел Артета намери позитиви в представянето на

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета намери позитиви в представянето на
Коментари Харесай

Артета: Беше изненадващо добре

Мениджърът на Арсенал Микел Артета откри позитиви в представянето на неговия отбор при равенството 1:1 като посетител на Борнемут в дуел от коледния 19-ти кръг във Висшата лига.

Това беше дебют на испанеца като управител освен на Арсенал, само че и като цяло първи дуел като треньор в кариерата му. Артета показа, че е останал сюрпризиран, че неговите играчи са запазили централизация и предпочитание да извършват тактическите си задания през всички 90 минути.

"Много съм удовлетворен във връзка с някои детайли, които показвахме, като темперамент, желанието за битка и показания дух. Беше по-добре може би в сравнение с чаках да е ", стартира Артета.

"Първият гол щеше да ни даде сигурно повече убеденост, само че би трябвало да проучваме представянето като цяло. Има позитиви, както и доста неща, които би трябвало да подобряваме ".

"Бях обезпокоен по какъв начин ще реагираме душевен, в случай че допуснем гол и бях доста удовлетворен от представянето ни в този аспект през второто полувреме. За мен персонално преживяването беше ужасно, макар че съм привикнал да върша тактически промени, тъй като постоянно давам хрумвания. Имам страхотни хора към мен и се усещам доста удобно ", приключи младият испански експерт.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР