Мениджърът на Арсенал Микел Артета изрази огромното си задоволство от

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета изрази огромното си задоволство от
Коментари Харесай

Артета: Изключително радостен съм

Мениджърът на Арсенал Микел Артета изрази голямото си удовлетворение от снощната домакинска победа с 2:0 над Манчестър Юнайтед. Младият експерт се надява този триумф да способства за още такива за отбора.

“Много съм удовлетворен от представянето. Още по-доволен съм от резултата, който ни беше нужен. Много от нещата, които желая да виждам на терена, в действителност се случиха в този мач. Казах на момчетата, че всичко зависи от тях самите - езикът на тялото, държанието, посланията към почитателите. Ако тези неща са отрицателни, последователите също ще бъдат такива. Ако пък са положителни, почитателите ще ги поддържат. Те са тук, с цел да поддържат играчите и желаят да гледат показване сходно на това през вчерашния ден. Много благодаря на последователите. При такава фенска поддръжка можеш да усетиш увереността на футболистите на терена, нещата, които демонстрираха, и силата им, която в този мач беше доста по-добра. Предизвикателството е да поддържаме това равнище.

В момента малко ни е мъчно да поддържаме интензитета, който показахме през първата част. Мисля, че въпреки всичко и това ще стане. То е част от процеса и метода ни на трениране. Сега обаче нямаме задоволително време, с цел да го създадем. Хареса ми обаче нашата еластичност и по какъв начин всички играчи страдаха дружно. Когато се пазиме в дълбочина, чакам тъкмо такава реакция. Вместо да са раздразнени от изгубена топка, имаше положителни реакции от тяхна страна, като всички се връщаха в отбрана. В последна сметка, правят оценка ни по резултатите. Победата ще ни даде огромна убеденост, че можем да играем против всеки в това състезание и да сме по-добри, по-доминиращи по отношение на противника, на който да сме конкурентоспособни. Това е нещо, което съгласно мен, не го бяха правили като колектив от няколко седмици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР