Мениджърът на Арсенал Микел Артета иска да привлече в отбора

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета иска да привлече в отбора
Коментари Харесай

Артета иска три звезди за своята революция, готов е да се раздели с деветима

Мениджърът на Арсенал Микел Артета желае да притегли в тима си три съществени фигури, с които да извърши по този начин мечтаната от него промяна. Желанието на испанеца е да смени схемата на игра и лондончани към този момент да работят във групировка 4-3-3, която в доста по-голяма степен дава отговор на футболната философия на мениджъра.

Според " Таймс " трите съществени трансферни цели са Филипе Коутиньо (Барселона), Томас Партей (Атлетико Мадрид) и Вилиан (Челси). Другият приоритет е нов контракт за голмайстора на тима Пиер-Емерик Обамеянг.

За да бъде допълнен бюджетът за прехвърляния и заплати, клубът може да се раздели с деветима играчи от сегашния състав. Сред тях са Сократис Папастотополус, Матео Гендузи, Лукас Торейра, Хенрих Мхитарян, Сеад Коласинак, Шкодран Мустафи и Роб Холдинг. Към тях може да се причисли някои всред Ектор Белерин и Александре Лаказет, ако дойде доста преференциална оферта. Арсенал се пробва да продаде и Месут Йозил, който е в най-голяма финансова тежест със своята заплата от 350 000 паунда седмично.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР