Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе бесен на своя отбор

...
Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе бесен на своя отбор
Коментари Харесай

Артета: Поредно слабо първо полувреме

Мениджърът на Арсенал Микел Артета бе гневен на своя тим след загубата с 1:2 от Брайтън вкъщи. Това е второ следващо проваляне за " Артилеристите ", което може да бъде от голямо значение в борбата за топ 4. Испанецът е изключително неудовлетворен от представянето на неговия отбор през първото полувреме.

" Отново изиграхме доста едва първо полувреме. Реакцията, която чаках, и за която бяхме говорили в съблекалнята, изобщо не я видях. Бяхме бавни с топка в крайници, губехме единоборствата, липсваше ни инерция и скорост. Въпреки рецензиите, които насочваме към себе си, още веднъж не бяхме на равнище през първото полувреме. Този път не ни води на никое място ", съобщи Артета.

Наставникът имаше забележки и към съдиите, които анулираха гол на Габриел Мартинели в края на първата част след дълго разглеждане с ВАР.

" Смятахме, че голът е постоянен. Преглеждането на обстановката лиши прекалено много време. Ако попадението бе зачетено, това щеше да е най-хубавият миг да променим хода на мача. Знаем, че предизвикването пред нас е съществено, изключително със състава, с който разполагаме. Контузиите вършат обстановката още по-сложна, само че не желая да си търсим извинения ", сподели още наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР