Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер за пореден път в последните

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер за пореден път в последните
Коментари Харесай

Венгер си знае своето: Около Алексис е много тихо

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер за следващ път в последните седмици посочи, че няма предложения за огромната звезда на тима Алексис Санчес.

Очаква се в дните до затварянето на януарския трансферен прозорец в офисите на „ топчиите” да постъпи съответна оферта от Манчестър Сити. „ Гражданите” желаеха Алексис още през лятото, като тогава договорката пропадна в последния миг.

Сити май ще се принуди да заплати за Санчес

Сега до края на контракта на Санчес с Арсенал остават единствено 6 месеца и лондончани няма да имат друга опция да вземат пари за чилийския национал. Очаква се Сити да предложи 20 милиона паунда за 29-годишния състезател, до момента в който „ артилеристите” упорстват най-малко за 30 милиона.

„ Аз не чакам нищо. Фокусиран съм върху утрешния мач (срещу Челси в полуфиналите за Купата на лигата – б.р.)”, разяснява Венгер.

„ Когато има някакви прошения, тогава даваш отговор. Към момента нещата са много тихи.”

Санчес отклони предлагането на ПСЖ

„ Нямам какво да прибавя към това, което към този момент съм споделил. Най-важното е да бъдем експерти, да играем на равнище без значение на събитията.”

„ По тази причина имам вяра, че няма да видя огромна разлика нито в неговото показване, нито в това на тима. Част от нашата работа е да се оправяме в такива обстановки.”

„ Още не съм решил дали Алексис ще играе против Челси. Решението ще направя през днешния ден или на следващия ден заран. Той обаче попада в сметките ми”, разяснява още Венгер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР