Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вижда в лицето на своя

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вижда в лицето на своя
Коментари Харесай

Венгер: Уилшър е бъдещият лидер на Арсенал

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер вижда в лицето на своя полузащитник Джак Уилшър идващият капитан на тима. Твърдението на французина е много забавно, поради обстоятелството, че играчът има единствено 6 месеца до края на договора си.

26-годишният футболист сега пробва да се разбере с управлението за продължение на контракта. В същото време той получи капитанската лента при нулевото реми против Челси в първия полуфинален мач за Купата на лигата. Напоследък англичачинът демонстрира положителна форма след сложен и нескончаем интервал, кондензиран с травми.

Уилшър би трябвало да понижи заплатат си, в случай че желае да остане в Арсенал

Докато Арсенал е на път да загуби две от огромните си звезди в лицето на Алексис Санчес и Месут Йозил, клубът е решен да задържи Уилшър в редиците си. „ Виждам го тук отсега нататък, тъй като той е човек от Арсенал”, разяснява Венгер. „ Той играе за този клуб от 10-годишен и освен че е тук отдавна, само че разполага и с лидерски качества.”

„ Джак има футболен мозък. Той е напълно съсредоточен върху Арсенал. Фактът, че бе надалеч от клуба (под наем в Борнемут през предишния сезон – б.р.) и след това се върна… Може би в този момент схваща, че животът тук напълно не е толкоз неприятен.”

Венгер: Уилшър би трябвало да е национал на Англия

„ Важно е, че той може да бъде един от нашите водачи за в бъдеще. Кой би могъл да се усъмни в неговата отдаденост? Никой. Трябва да реализираме съглашение, което го прави благополучен и си поисквам за в бъдеще той да остане здрав.”

„ Той е доста по-търпелив, проучва играта по-добре. Преди неговото предпочитание да играе беше единственото нещо, което имаше значение. Днес той е в положение да прави оценка нещата по-добре – дали е здрав или не. Уилшър би трябвало да поставя доста старания по отношение на предварителната защита (на травми – б.р.) и той го прави с съвсем набожен жар. Преди отношението му беше повече от вида „ моето тяло може да го понесе”, все едно всички сме 20-годишни”, добави Венгер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР