Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отрече Оливие Жиру да е

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отрече Оливие Жиру да е
Коментари Харесай

Венгер призна, че бъдещето на Жиру зависи от трансфера на Обамеянг

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер отхвърли Оливие Жиру да е част от договарянията с Борусия (Дортмунд) за Пиер-Емерик Обамеянг, само че призна, че бъдещето на французина на " Емиратс " зависи от това дали ще бъде притеглен различен нападател.

" Не мога да ви кажа повече за възможния трансфер на Обамеянг. Няма какво да обявим през днешния ден. Все още е допустимо да се случи, само че по никакъв начин не сме близо. Оливие Жиру няма да бъде част от възможна договорка. Искам той да остане. Ако никой не пристигна, никой няма и да си тръгне. Може би ще пратим единствено едно или две млади момчета чартърен. Опитните играчи обаче ще останат същите, до момента в който не бъде притеглен някой различен ", съобщи французинът.

Запитан за позицията, на която ще употребява новото попълнение Хенрих Мхитарян, Венгер отговори: " Мисля, че Мхитарян може да играе на всяка позиция в халфовата линия. Не може да има отбранителна роля, само че всички останали позиции не са недостъпни за него. Може да играе и като крило, и като плеймейкър, само че може да работи от едното наказателно поле до другото. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР