Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер очаква с нетърпение сблъсъка с

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер очаква с нетърпение сблъсъка с
Коментари Харесай

Венгер: В трудните моменти трябва да покажем истинската си класа

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер чака с неспокойствие конфликта с Милан от 1/8-финала в Лига Европа. Според него в тази сложна обстановка, в която отборът се намира в последно време, е моментът играчите му да покажат същинската си класа. Още повече, че триумфът в този шампионат наподобява ще бъде единствения късмет на " Артилеристите " да се класират за Шампионската лига следващата година.

" Замислям се за предишния сезон. Тогава вдигнахме ФА Къп и завършихме със 75 точки в шампионата, само че за една точка не се класирахме за Шампионската лига. 75 точки не е по никакъв начин неприятен резултат, който няма да реализираме този сезон. Така че тук ни се отваря опция, която би трябвало да използваме. Това единствено усилва напрежението в шампионата. В момента се намираме в сложен интервал, само че това е опция да покажем същинската си мощ и класа. Подобен късмет се открива в такива сложни моменти. Имаме опция да покажем, че можем да се оправяме с такива обстановки. В дълготраен проект това ще ни направи даже още по-силни ", съобщи Венгер.

Французинът бе запитан да даде съвет на противника си Дженаро Гатузо, който занапред навлиза в треньорската специалност. Той даде забавен отговор.

" Не считам доста да го поучавам. Той е много умел. В същото време аз не се оправям изключително добре в последно време, тъй че не съм в позиция да давам препоръки ", добави босът.
Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 8 март  Милан 20:00предстои  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР