Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер имаше за какво да бъде

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер имаше за какво да бъде
Коментари Харесай

Венгер: Важна победа след кошмарната седмица

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер имаше защо да бъде удовлетворен след успеха с 2:0 над Милан на " Джузепе Меаца " от 1/8-финала в Лига Европа. С този триумф " Артилеристите " стопираха серията си от 4 следващи загуби във всички шампионати, само че по-важното е, че направиха значима стъпка към класиране в идната фаза на шампионата. Наставникът обаче е наясно, че отборът му би трябвало да внимава в реванша и още нищо не е решено.

" Това бе значима победа, несъмнено. Особено след тази кошмарна седмица. Най-важното е, че спечелихме през днешния ден, само че по-важното е да се класираме напред. Трябва да довършим започнатото вкъщи. Доволен съм от духа и раздаването на тима. Не можехме да поемаме огромни опасности, само че нямаше и по какъв начин да играем прекомерно внимателно, тъй като щяхме да загубим темп. Отбранявахме се с огромно предпочитание до последния миг ", съобщи Венгер.

" Когато си изгубил край за купа е мъчно да се съвземеш за няколко дни. Когато си нокаутиран като боксьор, нямаш време за отговор. Изправил си се единствено на половина, само че нямаш избор и би трябвало да продължиш да се бориш. Трябва да покажеш своята горделивост и предпочитание в идващия мач ", добави французинът.
Лига Европа 1/8 кръг, четвъртък 8 март  Милан 0:2краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР