Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер чистосърдечно призна за все още

...
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер чистосърдечно призна за все още
Коментари Харесай

Венгер откровен: Хич не сме близо до сделка за Обамеянг

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер чистосърдечно призна за към момента огромната разлика в позициите при разговора с Борусия Дортмунд по отношение на възможния трансфер на Пиер-Емерик Обамеянг. Думите му мощно контрастираха с информациите на британските медии, които в последните два дни оповестиха договорката за надали не приключена.

Венгер тегли чертата: Сделка за Санчес ще има единствено в случай че получим Мхитарян

Очевидно откриващата оферта на „ топчиите” за 44 милиона паунда е била отхвърлена. Венгер нетипично за себе си реши да хвърли малко повече светлина към протичащото се. „ Изобщо не сме близо в диалозите с Дортмунд”, съобщи наставникът след вчерашната победа с 4:1 над Кристъл Палас в шампионата. „ Те носят отговорност за личните си изказвания. Аз не мога да подсигурявам за всичко, което твърдят”, добави френският ментор, представен от „ Лондон Ивнинг Стандард”.

Бос на Борусия призна: Имаме оферта за Оба-Оба от Арсенал

„ Ако ние подпишем с някого, ще го обявим. Днес половинчато анонсирах по отношение на Санчес за Мхитарян, тъй като е доста евентуално да се случи. Колкото до всичко останало: не сме покрай реализирането на каквото и да било”, обстоен бе Венгер.

Обамеянг цъка мачле с другари, до момента в който чака договорка

Според слуховете, които витаят в Англия, Дортмунд упорства да получи минимум 55 милиона паунда за Обамеянг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР