Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че преговаря

...
Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че преговаря
Коментари Харесай

Джошуа преговаря за мач с Пулев

Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, съобщи, че договаря за конфликт сред британеца и най-хубавия български боксьор Кубрат Пулев. Легендата Владимир Кличко трябваше да се изправи против Ей Джей в реванш на 11 ноември в Лас Вегас, само че през днешния ден долетя сензационната вест, че украйнеца приключва кариерата си, написа inwes.bg

Това значи, че Кобрата остава единственият кандидат за пояса на IBF, който Джошуа завоюва, откакто нокаутира Кличко на 29 април тази година. Неведнъж той английският боксьор заявяваше, че в случай че не се бие с 41-годишния украинец, ще го направи против Пулев. Ако откаже сходна борба, Джошуа мигновено ще изгуби купата на IBF.

" Когато IBF насрочи реванша на Антъни Джошуа против Владимир Кличко, имаше изискване, че в случай че Антъни не се бие против Кличко, то негов съпреник ще е Пулев, тъй че към този момент водим диалози с Кале Зауерланд ”, съобщи Еди Хърн пред Sky Sports News. 

" Антъни е доста млад и постоянно подготвен за борба. Той тренира доста и ми се обаждаше всеки ден да ме пита дали Кличко ще одобри офертата за реванш. Е, към този момент имаме финален отговор. Феновете могат да видят идващия дуел на Джошуа по-скоро, в сравнение с бе плануван този с Кличко ", показа Хърн. Sky Sports отбелязва, че е доста евентуално Ей Джей и Кобрата да премерят сили на 28 октомври в Кардиф.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР