Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн обяви, че реванш

...
Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн обяви, че реванш
Коментари Харесай

Хърн иска реванш през февруари, но не в Украйна

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн разгласи, че реванш с новия първенец Олександър Усик сигурно ще има. Хърн е безапелационен, че това е желанието на Джошуа. По всичко проличава обаче, че борбата няма да е в Украйна, каквото е желанието на олимпийския първенец в полутежка категория от Лондон 2012.

„ Реваншът ще се организира през февруари, може би март. Ще седнем и ще поговорим с промоутърите на Усик. С тях имаме прелестни връзки, тъй че е значимо да забележим къде ще е най-добре да проведем мача. Не виждам по какъв начин ще е в Киев, може би в Англия или отвън Европа”, разяснява промоутърът.

Той дефинира Усик като един от най-хубавите боксьори, които е виждал. „ Антъни опита да се боксира с евентуално най-техничния боксьор в света. Усик просто беше приказен. Не мисля, че като погледнем обратно, ще кажем, че Джошуа се е показал добре, само че може би това беше поради брилянтния Усик. Ей Джей изглеждаше изтощен в края на срещата, само че това може би е и поради майсторството на противника му. Усик кара съперниците си да се изморяват душевен с работата си на кръга. Украинецът беше по-активен, в сравнение с чаках ”, проучва английският управител.

Хърн добави, че е можело и да не се стига до този процес на събитията, в случай че Джошуа просто е „ избегнал” мач с Усик. „ Имаше алтернатива да овакантим пояса и да изчакаме мача на Фюри и Уайлдър. Но Антъни просто не е подобен вид човек. Той постоянно е желал да се бие с най-хубавите и прави точно това. Не бяга и не се крие”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР